Even voorstellen

Ik ben Marleen van Rijswijk, moeder van drie pubers, fysiotherapeute en trainer/coach ZwangerFit®. Op dit moment ben ik bezig met de Master Bekkenfysiotherapie om mijn registratie als bekkenfysiotherapeute te halen. Inmiddels heb ik het eerste jaar succesvol afgerond.

In 1996 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Utrecht en ik heb sinds mijn afstuderen veel ervaring en bijscholingen gedaan op het gebied van de bekkenfysiotherapie met betrekking tot zwangerschapsgerelateerde lage rug- en bekkenklachten en bekkenbodemklachten.

Tevens ben ik geregistreerd trainer/coach ZwangerFit® en geregistreerd NVFB ZwangerFitdocente. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van zwangere en pas bevallen vrouwen.

Fysiotherapie & Zwangerschapsbegeleiding

Naast de algemene fysiotherapie heb ik affiniteit met de behandeling van zwangerschapsgerelateerde klachten en het geven van zwangerschapscursussen.

Hier komt ook het idee tot het oprichten van ZBIJ Fysiotherapie & ZwangerschapsBegeleiding IJsselstein vandaan. Een praktijk waar je zowel voor fysiotherapie, als voor de door jou gewenste begeleiding/cursus terecht kunt tijdens je zwangerschap!

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je bellen of mailen naar:

Telefoon: 06-49912649
E-mail: info@zbij.nl

 

Praktijkinformatie

Praktijkadres:
IJsselstraat 14
3401 DK IJsselstein

Postadres:
Praagsingel 540
3404 VM IJsselstein