Even voorstellen

Marleen van Rijswijk, oprichter van Zwangerschapsbegeleiding IJsselstein, heeft 2 zoons en een dochter, is fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut MSc i.o. en trainer/coach ZwangerFit®. Zij heeft veel ervaring op het gebied van (bekken)fysiotherapie en zwangerschapsbegeleiding.

In 1996 is zij afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Momenteel is zij bezig met de Master Bekkenfysiotherapie bij AVANS+ om haar registratie als bekkenfysiotherapeut te behalen; inmiddels heeft zij de eerste twee jaar succesvol afgerond en is zij bevoegd om volledig binnen de bekkenfysiotherapie werkzaam te zijn!

Het afsluitende derde jaar staat in het teken van het afstudeeronderzoek. Daarnaast is Marleen geregistreerd trainer/coach ZwangerFit® en geregistreerd NVFB ZwangerFit docent.

Bekkenfysiotherapie en individuele bevallingsvoorbereiding

In de loop der jaren heb ik via de algemene fysiotherapie, ZwangerFit®, fysiotherapie bij varices (spataderen) tijdens de zwangerschap en de bekkenfysiotherapie veel ervaring opgedaan met zwangerschapsgerelateerde klachten en alle overige bekkenklachten.
Bij de bekkenfysiotherapeut kunt u terecht voor plasproblemen, ontlastingsproblemen, verzakkingsklachten, seksuele problemen, pijnklachten in en rond het bekken, zwangerschapsgerelateerde klachten tijdens de zwangerschap en na de bevalling en toiletadviezen.


Daarnaast heb ik jarenlange ervaring in het geven van zwangerschapscursussen en bevallingsvoorbereiding; u kunt nog steeds bij mij terecht voor individuele bevallingsvoorbereiding aan huis.

Bij vragen of voor het maken van een afspraak kun je mailen naar:

info@zbij.nl

 

Postadres

Praagsingel 540
3404 VM IJsselstein