Even voorstellen

 Ik ben Marleen van Rijswijk en heb als moeder van drie, fysiotherapeute en trainer/coach ZwangerFit volop ervaring op het gebied van fysiotherapie, zwangerschap en zwangerschapsbegeleiding.

In 1996 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht en ik heb sinds mijn afstuderen veel ervaring en bijscholingen gedaan op het gebied van de bekkenfysiotherapie met betrekking tot zwangerschapsgerelateerde lage rug- en bekkenklachten en bekkenbodemklachten. Tevens ben ik geregistreerd trainer/coach ZwangerFit® en geregistreerd NVFB ZwangerFitdocente. In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het begeleiden van zwangere en pas bevallen vrouwen.

Naast de algemene fysiotherapie heb ik affiniteit met de behandeling van zwangerschapsgerelateerde klachten en het geven van zwangerschapscursussen. Hier komt ook het idee tot het oprichten van ZBIJ Fysiotherapie & ZwangerschapsBegeleiding IJsselstein vandaan. Een praktijk waar je zowel voor fysiotherapie, als voor de door jou gewenste begeleiding/cursus terecht kunt tijdens je zwangerschap!