Even voorstellen

Ik ben Marleen van Rijswijk en heb in de hoedanigheid van moeder, fysiotherapeute en zwangerschapsdocente volop ervaring op het gebied van zwangerschap en zwangerschapsbegeleiding.

In 1996 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool van Utrecht en heb sinds mijn afstuderen diverse bijscholingen gedaan op het gebied van de bekkenfysiotherapie, o.a. Funktie en funktiestoornissen van de bekkenbodem en Peripartum bekkenpijn. Tevens ben ik geregistreerd ZwangerFit®docente en geregistreerd NVFB ZwangerFitdocente.

Naast de algemene fysiotherapie heb ik affiniteit met de behandeling van zwangerschapsgerelateerde klachten en het geven van zwangerschapscursussen. Hier komt ook het idee tot het oprichten van Zwangerschapsbegeleiding IJsselstein vandaan. Een praktijk waar je zowel voor fysiotherapie, als voor de door jou gewenste begeleiding/cursus terecht kunt tijdens je zwangerschap!